Welkom op Flevo Siergras

Flevo Siergras houdt zich bezig met het kweken van siergrassen en bamboes.
Daarnaast zijn we leverancier van groene dakbedekking.

Siergras en bamboe zijn een aanwinst voor iedere tuin. Door enorme variatie hebben grassen en bamboes een sierwaarde van bijna het jaar rond. Dit in tegenstelling tot veel bloemen en vaste planten.
Onderhoud aan siergrassen en bamboe is minimaal. Simpel weg terug snoeien tot 10- 15 cm is voldoende is de start van een nieuw groeiseizoen!

U kunt bij ons terecht voor diverse soorten siergras, en bamboe welke gekweekt worden in verschillende potmaten op eigen kwekerij. Deze zijn geschikt voor in de tuin of in een pot op het terras.

We richten onze verkoop op particulieren en hoveniers. U kunt zich orienteren op de website en de verkoop vindt plaatst op de kwekerij. 

Het doel is om een breed assortiment op te bouwen zodat we aan (vrijwel) iedere vraag kunnen voldoen.

Bij ons kunt u ook terecht voor ontwerp en aanleg van een tuin waarin niet alleen siergrassen en /of bamboe, ook vaste planten, heesters en bomen tot de mogelijkheden behoren.
Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden !

Wegens toegenomen drukte kan een advies voor ontwerp of aanleg van een tuin alleen op afspraak. 
Op onze Facebookpagina kunt u een aantal voorbeelden vinden van aangelegde tuinen.

Voor informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tineke : 06-13072609

Reacties van klanten

We zijn erg prettig ontvangen op de siertuin en hebben goede uitleg gekregen over de verschillende grassen. Erg veel keus in mooie grassen en kennis van zaken. Zeer tevreden!

Beoordeling:
Geplaatst door Annemarie.