Over Flevo Siergras

Kwekerij 20-10-2022

Flevo Siergras houdt zich bezig met het kweken van siergrassen en bamboes. Daarnaast zijn we leverancier van groene dakbedekking.

Siergras en bamboe zijn een aanwinst voor iedere tuin. Door enorme variatie hebben grassen en bamboes een sierwaarde van bijna het jaar rond. Dit in tegenstelling tot veel bloemen en vaste planten.
Onderhoud aan siergrassen en bamboe is minimaal. De siergrassen simpel weg terug snoeien tot 10- 15 cm en bamboe op de gewenste hoogte in het voorjaar is voldoende voor de start van een nieuw groeiseizoen!

U kunt bij ons terecht voor diverse soorten siergras, en bamboe welke gekweekt worden in verschillende potmaten op eigen kwekerij. Deze zijn geschikt voor in de tuin of in een pot op het terras.

Voor wie?

Border 4-11-2022

We richten onze verkoop op particulieren en hoveniers. U kunt zich ori├źnteren op de website en de verkoop vindt plaats op de kwekerij.

Het doel is om een breed assortiment op te bouwen zodat we aan (vrijwel) iedere vraag kunnen voldoen.

Bij ons kunt u ook terecht voor ontwerp en aanleg van een tuin waarin niet alleen siergrassen en/of bamboe, ook vaste planten, heesters en bomen tot de mogelijkheden behoren.

Onder projecten kunt u een aantal voorbeelden vinden van aangelegde tuinen.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.